Hava Durumu (08-05-2024)

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Hava Durumu (08-05-2024)
expand

Ege Bölgesinde hava az bulutlu. Sıcaklık iç kentlerde 22-23 derecelerde, kıyı kesimlerde ise 25 ile 30 derece arasında ölçülüyor.

Akdeniz Bölgesinin genelinde az bulutlu bir gökyüzü hakim. Sıcaklık Antalya’da 25, Adana’da 28, Hatay’da 25 derece ölçülüyor.

İç Anadolu Bölgesinde de az bulutlu bir hava var. Sıcaklık bölgede genellikle 20 ile 25 derece arasında ölçülüyor ancak doğu kentlerde yer yer 20 derecenin de altında kalıyor.

Karadeniz Bölgesinin doğu kesimlerinde bulutlar yoğunlaşıyor, orta ve batı kentlerinde parçalı ve az bulutlu bir hava hakim. Sıcaklık ise Bolu’da 23, Samsun’da 19, Trabzon’da 17 derece ölçülüyor.

Doğu Anadolu Bölgesinin kuzey ve güney kesimlerinde sağanak yağışlar etkili oluyor. Bölgenin kalanında ise hava parçalı bulutlu. Sıcaklık Kars’ta 12, Elazığ’da 21, Hakkari’de 14 derece ölçülüyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde parçalı bulutlar görülüyor. Sıcaklık bölgede en yüksek 24-25 derecelerde ölçülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hava Durumu (08-05-2024)

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ensonhaber – Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Zurna Sohbet - Cinsel Sohbet - Yetişkin Sohbet - SizinMekan - Sohbet Odaları - Sohbet - Mobil Sohbet - ESohbet - Mirc Sohbet - Sohbet Odaları - Geveze Sohbet - Dul Sohbet - Kelebek Sohbet - Zurna Sohbet - Kelebek Sohbet
Bizi Takip Edin