Yalı Çapkını’nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu 3 ödül aldı! Okul hayatını anlattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalı Çapkını dizisinde ‘Seyran’ karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, ödüle doymuyor. Bir okuldan ödülünğ alan güzel oyuncu yarım kalan üniversitesini tamamlayacağını söyledi.

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu 3 ödül aldı! Okul hayatını anlattı

ensonhaber.com

Son dönemin popüler dizilerinden Yalı Çapkını’nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu, hem başarısıyla hem de güzelliğiyle dikkat çekiyor.

Dizide başrolü paylaştığı Mert Ramazan Demir ile aşk yaşayan ünlü isim, bu defa aldığı ödüllerle adından söz ettirmeyi başardı.

Afra Saraçoğlu, özel bir üniversite tarafından düzenlenen törende “En İyi Kadın Oyuncu” ve “En İyi Dizi Çifti” Ödüllerine layık görüldü.

“İnşallah devam edeceğim”

Ödül sonrası muhabirin “Üniversite ödül töreni ya, öğrencilikte nasıldınız?” demesi üzerine soruya yanıt verdi. Çalışma hayatı nedeniyle Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünü dondurmak zorunda kalan 26 yaşındaki Saraçoğlu, “Başarılı bir öğrenciydim ama oyunculuk falan derken Eskişehir’de okuyordum, dondurmak zorunda kaldım. İnşallah devam edeceğim. Yalı Çapkını bir bitsin, üçüncü sezonu da bitirelim, sonra…” cevabını verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yalı Çapkını’nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu 3 ödül aldı! Okul hayatını anlattı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ensonhaber – Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Zurna Sohbet - Cinsel Sohbet - Yetişkin Sohbet - SizinMekan - Sohbet Odaları - Sohbet - Mobil Sohbet - ESohbet - Mirc Sohbet - Sohbet Odaları - Geveze Sohbet - Dul Sohbet - Kelebek Sohbet - Zurna Sohbet - Kelebek Sohbet
Bizi Takip Edin