Google devri bitiyor mu? ChatGPT destekli yeni arama motoru geliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OpenAI, ChatGPT’yi doğrudan arama sonuçlarına entegre edecek yeni bir arama motoru ile Google’a rakip olmaya hazırlanıyor.

Google devri bitiyor mu? ChatGPT destekli yeni arama motoru geliyor

ensonhaber.com

OpenAI tarafından geliştirilen ChatGPT, son zamanlarda internette büyük bir popülerlik kazandı.

Gerçekçi ve tutarlı sohbetler oluşturabilen ChatGPT, birçok kullanıcı tarafından Google Arama’dan daha kullanışlı ve bilgilendirici olarak nitelendirildi.

Google’ın en büyük rakibi olabilir

Bu başarının ardından OpenAI, ChatGPT’nin temelini oluşturan yapay zeka teknolojisini kullanarak Google’a rakip olacak bir arama motoru geliştirmeye başladı.

Şirket, yapay zeka destekli arama motorunu 13 Mayıs Pazartesi günü duyurmayı planlıyor ve Google ile rekabeti kızıştırıyor.

OpenAI’nin yeni arama motoru, ChatGPT ürününün bir uzantısı olacak ve ChatGPT’nin webden doğrudan bilgi tarayıp çekmesini ve alıntılar içermesini sağlayacak.

The Information tarafından yakın zamanda yayınlanan bir rapora göre OpenAI, muhtemelen Microsoft’un Bing arama altyapısını temel alacak.

Google’ın tahtı sallanır mı

Google’ın karşısına şu ana kadar ciddi bir rakip çıkmadı. Ancak, son yıllarda yapay zeka teknolojilerinin oldukça gelişmesi, bu durumu değiştirebilir.

Özellikle ChatGPT gibi sohbet botları, kullanıcıların her sorusuna yanıt verebiliyor. Bu da gelecekte arama motorlarına olan ilginin azalabileceğini gösteriyor.

Google, yapay zeka tarafından oluşturulan içerik ve SEO’yu kullanan düşük kaliteli web siteleri nedeniyle son yıllarda düşük kaliteli sonuçlar gösteriyor ve bu nedenle eleştiriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Google devri bitiyor mu? ChatGPT destekli yeni arama motoru geliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ensonhaber – Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Zurna Sohbet - Cinsel Sohbet - Yetişkin Sohbet - SizinMekan - Sohbet Odaları - Sohbet - Mobil Sohbet - ESohbet - Mirc Sohbet - Sohbet Odaları - Geveze Sohbet - Dul Sohbet - Kelebek Sohbet - Zurna Sohbet - Kelebek Sohbet
Bizi Takip Edin