Serenay Sarıkaya’dan ayna pozu: “Dünyayı güzellik kurtaracak diyorlar”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya paylaşımları takipçilerinden büyük ilgi gören Serenay Sarıkaya, dikkat çekici bir yazı olan ayna karşısında poz verdi.

Serenay Sarıkaya'dan ayna pozu:

ensonhaber.com

Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünde yer aldığı Aile dizisinde rol alan Serenay Sarıkaya, proje final yaptığından beri geziyor.

Dijitalde projelerine devam eden ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanmaya devam ediyor.

Mardin’e giden Sarıkaya, sosyal medya hesabının hikaye bölümünden paylaştığı fotoğraf ile gündeme geldi. Ünlü oyuncu, tüm dikkatleri üzerine çekti.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, “Dünyayı güzellik kurtaracak diyorlar. Var mı bu işle bir alakan?” yazılı bir aynanın karşısında verdiği pozu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Sarıkaya, büyük beğeni topladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Serenay Sarıkaya’dan ayna pozu: “Dünyayı güzellik kurtaracak diyorlar”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ensonhaber – Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Zurna Sohbet - Cinsel Sohbet - Yetişkin Sohbet - SizinMekan - Sohbet Odaları - Sohbet - Mobil Sohbet - ESohbet - Mirc Sohbet - Sohbet Odaları - Geveze Sohbet - Dul Sohbet - Kelebek Sohbet - Zurna Sohbet - Kelebek Sohbet
Bizi Takip Edin