Arka Sokaklar’ın Komiser Mesut’u Şevket Çoruh kimdir, nereli ve kaç yaşında? Arka Sokaklar’ın yıldızı Şevket Çoruh’un biyografisi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Arka Sokakların Komiser Mesutu Şevket Çoruh kimdir, nereli ve kaç yaşında Arka Sokakların yıldızı Şevket Çoruhun biyografisi
expand

KAYNAKCnnturk.com

Arka Sokaklar dizisinde Mesut karakterine hayat veren Şevket Çoruh günün en çok araştırılan isimleri arasında bulunuyor. Mesut geri döndü. Arka Sokaklar’ın Mesut’u Şevket Çoruh‘un biyografisine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

ARKA SOKAKLAR’IN MESUT’U ŞEVKET ÇORUH KİMDİR?

Şevket Çoruh, 30 Haziran 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 1989 yılından beri çeşitli tiyatro oyunlarında rol aldı. Bir sanat merkezinden mezun olan sanatçı, adını bir internet firmasının reklamında oynadığı “Kokoreççi” tiplemesiyle duyurmuştur.

2006-2022 yılları Arasında Arka Sokaklar dizisinde oynadı. Kendisi en çok bu dizide canlandırdığı Mesut karakteriyle tanınır.

Şevket Çoruh, kariyeri boyunca birçok dizi, film ve tiyatro oyununda rol aldı.

Öte yandan 2022 yılında Arka Sokaklar dizisinden ayrılan başarılı oyuncu, 2024 yılında dizinin kadrosuna tekrar dahil olmuştur.

ARKA SOKAKLAR 673. BÖLÜM KONUSU

Rıza Baba ve ekip Mesut’un yerini bulmaya çalışır. Mesut ise kendisiyle uğraşan herkesin karşısına çıkar ve intikam alır. Rıza Baba, Mesut’u bulamadığı her saniye sinirlenir. Mesut daha fazla dayanamaz ve Tunç’un karşısına çıkar. Karşısında babasını gören Tunç duygularına yenik düşer ve ağlamaya başlar. Baba oğul beraber ağlarlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Arka Sokaklar’ın Komiser Mesut’u Şevket Çoruh kimdir, nereli ve kaç yaşında? Arka Sokaklar’ın yıldızı Şevket Çoruh’un biyografisi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ensonhaber – Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Zurna Sohbet - Cinsel Sohbet - Yetişkin Sohbet - SizinMekan - Sohbet Odaları - Sohbet - Mobil Sohbet - ESohbet - Mirc Sohbet - Sohbet Odaları - Geveze Sohbet - Dul Sohbet - Kelebek Sohbet - Zurna Sohbet - Kelebek Sohbet
Bizi Takip Edin