Bebek Parkı’nda aileler ve bebekler doyasıya eğleniyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Bebek Parkında aileler ve bebekler doyasıya eğleniyor
expand

ANTALYA, (DHA) – KONYAALTI Belediyesi’nin, 2 Mayıs Dünya Bebek Günü kapsamında düzenlediği ‘Bebek Günleri’ etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Aileler ve bebekler birbirinden farklı programlarda doyasıya eğleniyor.

Türkiye’de ilk kez Konyaaltı Belediyesi tarafından açılan Bebek Parkı’nda 2 Mayıs Dünya Bebek Günü kapsamında düzenlenen ‘Bebek Günleri’ ikinci gününde de birbirinden güzel etkinliklerle devam ediyor. Aileler ve bebekler Bebek Günleri’nde eğlenceli ve öğretici aktivitelerle keyifli zaman geçiriyor.

Bebek Günleri’nin ilk gününde ‘Bebek Yogası’ ile huzurlu dakikalar geçiren bebekler ve aileleri, etkinliğin ikinci gününde ise aile boyu cimnastik yaptı. Spor eğitmeni eşliğinde yapılan cimnastik renkli görüntülere sahne oldu.

FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bebek Parkı’nda aileler ve bebekler doyasıya eğleniyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ensonhaber – Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Zurna Sohbet - Cinsel Sohbet - Yetişkin Sohbet - SizinMekan - Sohbet Odaları - Sohbet - Mobil Sohbet - ESohbet - Mirc Sohbet - Sohbet Odaları - Geveze Sohbet - Dul Sohbet - Kelebek Sohbet - Zurna Sohbet - Kelebek Sohbet
Bizi Takip Edin