Esprisi güldürmedi! Ceyda Düvenci’nin sözleri Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibini kızdırdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kıbrıs’ta düzenlenen bir ödül töreninde sunuculuk yapan Ceyda Düvenci, ödül alan Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibine şaka yaptı. Ancak Düvenci’nin şakası güldürmeyince sosyal medyada olay oldu.

<!– –>

ensonhaber.com

Şu sıralar özel hayatıyla gündemde olan oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci, bu sefer de ödül töreninde yaptığı bir şaka ile gündeme geldi.

“En az konuşana ödül”

Kıbrıs’ta düzenlenen ödül töreninde sunuculuk yapan Düvenci, sahneye ödülünü almak için çıkan Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibine, “Ben sadece şunu söyleyeceğim, en az konuşana ödülü vereceğiz.” deyince büyük bir sessizlik oldu.

“O zaman iyi akşamlar”

O esnada mikrofonu elinde tutan ekip üyelerinden Atakan Çelik, “O zaman iyi akşamlar diliyorum, sağ olun.” diyerek tepki gösterdi. Çelik’in mikrofonu uzattığı arkadaşlarının tümü tek bir cümle kurmadan mikrofonu elden ele vererek Ceyda Düvenci’ye iade etti.

Geri adım atmadılar

Duruma şaşıran Ceyda Düvenci, “Aaa bu kadar efektif olacağını bilmiyordum! Hayır olmaz olmaz, şaka yaptım olur mu öyle şey!” diyerek durumu kurtarmaya çalıştı ancak ekip geri adım atmadı.

Ödül törenindeki gergin anlar, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Esprisi güldürmedi! Ceyda Düvenci’nin sözleri Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibini kızdırdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ensonhaber – Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Zurna Sohbet - Cinsel Sohbet - Yetişkin Sohbet - SizinMekan - Sohbet Odaları - Sohbet - Mobil Sohbet - ESohbet - Mirc Sohbet - Sohbet Odaları - Geveze Sohbet - Dul Sohbet - Kelebek Sohbet - Zurna Sohbet - Kelebek Sohbet
Bizi Takip Edin