Facebook hesap silme nasıl yapılır?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Facebook’u Silince Messenger da Silinir Mi?

Hayır, Facebook hesabınızı sildiğinizde Messenger uygulamanız otomatik olarak silinmez. Messenger, Facebook hesabınıza bağlı olsa da aslında ayrı bir uygulamadır. İşte detaylar:

Facebook hesabınızı sildiğinizde Facebook profiliniz, gönderileriniz, fotoğraflarınız ve diğer verileriniz silinir. Aynı şekilde, Facebook arkadaşlarınızla olan bağlantınız kesilir ve Facebook Messenger’a artık Facebook hesabınız üzerinden giriş yapamazsınız. Ancak, Messenger uygulaması telefonunuzda veya diğer cihazlarınızda hala kurulu kalır.

Messenger uygulamasını silmek isterseniz, bunu cihazınızın ayarlarından manuel olarak yapabilirsiniz. Messenger uygulamasını silerseniz, sohbet geçmişiniz ve verileriniz silinir. Eğer Messenger’ı Facebook hesabınızdan bağımsız olarak kullanmak istiyorsanız, Messenger uygulamasını telefonunuza indirebilir ve telefon numaranızla veya e-posta adresinizle yeni bir Messenger hesabı oluşturabilirsiniz. Bu hesap, Facebook hesabınızla bağlantılı olmayacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Facebook hesap silme nasıl yapılır?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ensonhaber – Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Zurna Sohbet - Cinsel Sohbet - Yetişkin Sohbet - SizinMekan - Sohbet Odaları - Sohbet - Mobil Sohbet - ESohbet - Mirc Sohbet - Sohbet Odaları - Geveze Sohbet - Dul Sohbet - Kelebek Sohbet - Zurna Sohbet - Kelebek Sohbet
Bizi Takip Edin