Fatih Kısaparmak isyan etti: “Ben de gariban çocuğuydum”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mütevazı kişiliği ve kadife sesi ile gönüllere taht kuran Fatih Kısaparmak, lüks mekanlarda sahneye çıkmaya karşı olduğunu söyledi.

Fatih Kısaparmak isyan etti:

ensonhaber.com

Türk Halk Müziği’nin güçlü yorumcusu, söz yazarı ve bestekarı Fatih Kısaparmak, önceki akşam bir üniversitedeki ödül gecesine katıldı.

Muhabirlerin “Sizi sahnelerde göremiyoruz.” yorumu üzerine sadece halk konserleri verdiğini söyleyen ünlü isim, sözleriyle dikkat çekti.

Kısaparmak, “Anadolu’yu gezip, halkımla kavuşmayı tercih ediyorum. Lüks bir mekâna, 3-5 milyon TL verseler çıkmam. Ben de gariban çocuğuydum. Benim konserlerime cebine 20 lira koyan biri gelebilmeli” diye sitem etti.

“O türkü baba olacak en son adam”

Kısaparmak son olarak Mustafa Keser’in hedefindeydi. Keser, “Fatih Kısaparmak, kendi kendine ‘Türkü Baba’ lakabı taktı. Türkü babalık ona kalana kadar önünde bin tane adam var. O Türkü Baba olacak en son adam hatta baba bile olamaz.” diyerek şoke etmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fatih Kısaparmak isyan etti: “Ben de gariban çocuğuydum”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ensonhaber – Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Zurna Sohbet - Cinsel Sohbet - Yetişkin Sohbet - SizinMekan - Sohbet Odaları - Sohbet - Mobil Sohbet - ESohbet - Mirc Sohbet - Sohbet Odaları - Geveze Sohbet - Dul Sohbet - Kelebek Sohbet - Zurna Sohbet - Kelebek Sohbet
Bizi Takip Edin