Fortnite IOS’a dönüyor, Samsung’tan çıkıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Video oyun dünyasının devi Epic Games, popüler oyunu Fortnite’ın Apple’ın iOS platformunda geri döneceğini duyurdu. Bu karar, uzun süredir devam eden Apple ile Epic Games arasındaki hukuki mücadelede önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Epic Games, oyunlarını resmi uygulama mağazaları dışında dağıtmayı hedefliyor. Bu amaçla, in-app ödemelerdeki yüksek komisyon oranlarına ve kullanıcıların sadece özel mağazalardan uygulama indirebilmesine karşı çıkıyor. Epic Games’in kendi pazar yeri olan Epic Games Store, artık dünya genelinde Android ve AB’deki iOS için de kullanılabilir hale gelecek.

Bu gelişmeler, teknoloji dünyasında rekabetin arttığı bir dönemde yaşanıyor. Apple, Epic Games’in pazar yeri uygulamasını Avrupa’daki iPhone ve iPad’lerde onayladı. Ancak aynı zamanda Apple, AB rekabet düzenleyicilerinin App Store kurallarını ihlal ettiğini belirttiği bir denetim süreciyle karşı karşıya.

Epic Games’in bu hamlesi, oyun endüstrisindeki oyuncuları yakından takip edenler için önemli bir gelişme olarak kaydedilecek. Rekabet savaşı devam ederken, Fortnite oyuncuları ve teknoloji meraklıları, bu gelişmeleri yakından takip edecekler.

Epic Games ayrıca, telefon üreticisinin Android cihazlarda varsayılan yan yüklemeyi (uygulamaların mobil cihazlara, özel uygulama mağazası kullanmadan yüklenmesi) engelleme kararına karşı protesto amacıyla videogame’lerini Samsung Galaxy Store’dan çekeceğini duyurdu ve bu durumu “rekabet karşıtı” olarak nitelendirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fortnite IOS’a dönüyor, Samsung’tan çıkıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ensonhaber – Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Zurna Sohbet - Cinsel Sohbet - Yetişkin Sohbet - SizinMekan - Sohbet Odaları - Sohbet - Mobil Sohbet - ESohbet - Mirc Sohbet - Sohbet Odaları - Geveze Sohbet - Dul Sohbet - Kelebek Sohbet - Zurna Sohbet - Kelebek Sohbet
Bizi Takip Edin