Smule hesap silme nasıl yapılır?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Smule Uygulaması Ücretli Mi?

Smule uygulamasının temel kullanımı ücretsizdir. Uygulamayı indirerek, milyonlarca şarkıya erişebilir, diğer kullanıcılarla düet yapabilir, kendi videolarınızı oluşturabilir ve Smule topluluğuna katılabilirsiniz.

Smule Hesabı Tamamen Kapatılır mı?

Smule hesabı kapatma kararı ile birlikte kişiler tamamen bu uygulamadan hesap bilgilerinin silinip silinmeyeceğini de merak eder. Evet, Smule hesabı tamamen kapatılabilir. Kullanıcılar Smule hesaplarını kalıcı olarak kapatma seçeneğine sahiptirler. Bu işlem sonunda hesap ve hesaba bağlı tüm veriler silinir ve geri alınamaz. Ancak, hesabınızı kapatmadan önce dikkatlice düşünmeniz önemlidir, çünkü hesap kapatma işlemi sonrasında hesap ve içeriği geri getirilemez.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Smule hesap silme nasıl yapılır?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ensonhaber – Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Zurna Sohbet - Cinsel Sohbet - Yetişkin Sohbet - SizinMekan - Sohbet Odaları - Sohbet - Mobil Sohbet - ESohbet - Mirc Sohbet - Sohbet Odaları - Geveze Sohbet - Dul Sohbet - Kelebek Sohbet - Zurna Sohbet - Kelebek Sohbet
Bizi Takip Edin