Son şampiyon Nuggets, Timberwolves serisinde 2-0 yenik duruma düştü…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Son şampiyon Nuggets, Timberwolves serisinde 2-0 yenik duruma düştü...
expand

KAYNAKİHA

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) yarı finalinde 2 maç oynandı. Batı Konferansı’nda Minnesota Timberwolves, Ball Arena’da karşılaştığı Denver Nuggets‘ı 26 sayı farkla 106-80 mağlup etti ve seride durumu 2-0 yaptı. Timberwolves’ta Karl-Anthony Towns 27 sayı, 12 ribaund, Anthony Edwards da 27 sayı, 7 asistle galibiyetin mimarı oldu. Nuggets’ta ise Aaron Gordon’ın 20 sayısı ile Nikola Jokic’in 16 sayı, 16 ribaundu mağlubiyeti önleyemedi.

Knicks, Pacers karşısında 1-0 öne geçti

Doğu Konferansı yarı finalinde ise New York Knicks, konuk ettiği Indiana Pacers‘ı 121-117’lik skorla yenerek serinin ilk maçını kazandı. Knicks’te 43 sayı, 6 ribaund ve 6 asistle maçın en skorer oyuncusu olan Jalen Brunson, takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. Ev sahibinde Donte DiVincenzo 25 sayı, Josh Hart da 24 sayıyla katkı verdi. Pacers’ta ise Myles Turner 23, Pascal Siakam 19, T.J. McConnell de 18 sayıyla oynadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Son şampiyon Nuggets, Timberwolves serisinde 2-0 yenik duruma düştü…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ensonhaber – Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Zurna Sohbet - Cinsel Sohbet - Yetişkin Sohbet - SizinMekan - Sohbet Odaları - Sohbet - Mobil Sohbet - ESohbet - Mirc Sohbet - Sohbet Odaları - Geveze Sohbet - Dul Sohbet - Kelebek Sohbet - Zurna Sohbet - Kelebek Sohbet
Bizi Takip Edin