Sosyal yaşamdan portreler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Sosyal yaşamdan portreler
expand

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) – ANTALYA Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği’nde (ANFAD) fotoğraf sunumları sürüyor. Bu kez dernek başkanı Mehmet Boyacı, ‘Portre’ adını verdiği çalışmaları dijital ortamda fotoğraf severlerle buluşturdu.

ANFAD salonunda gerçekleşen fotoğraf sunumunda fotoğraf sanatçısı Mehmet Boyacı’nın fotoğraf turuna çıktığı birçok ilde, köy ve beldelerde, yurt dışı gezilerinde objektifine yansıyan sosyal yaşamdan renkli görüntülere yer verildi. Derneğin başkanı da olan Boyacı, fotoğraf çekimleriyle ilgili teknik bilgiler de verdi. Boyacı, önümüzdeki günlerde fotoğraf gezileri düzenleneceğini, çekilecek fotoğrafların dijital sunumlarının yapılacağını, ayrıca fotoğraf sergileri açılacağını da söyledi.

FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sosyal yaşamdan portreler

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Ensonhaber – Haber - Haberler - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Zurna Sohbet - Cinsel Sohbet - Yetişkin Sohbet - SizinMekan - Sohbet Odaları - Sohbet - Mobil Sohbet - ESohbet - Mirc Sohbet - Sohbet Odaları - Geveze Sohbet - Dul Sohbet - Kelebek Sohbet - Zurna Sohbet - Kelebek Sohbet
Bizi Takip Edin